tirsdag den 19. februar 2013

Torskgratäng


Antal: 4 personer
Ugn: 225 ˚C
 
Ingredienser:
 
800 g torskfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl matlagningsgrädde (18%)
2 msk persilja hackad
1 dl riven ost
½-1 tsk paprika pulver
ca ½ dl ketchup
1 st purjolök
10 st körsbärstomater
gräslök till dekorering
 
Arbetsbeskrivning:
 
1. Smörj en ugnsfast form. Salta och peppra lätt i botten av formen.
 
2. Dela ned torsken i portionsbitar, lägg i formen och salta och peppra ytterligare på torsken.
 
3. Dela purjolöken och skär i skivor, lägg i en skål tillsammans med grädde, ketchup och paprika pulvret. Blanda om.
 
4. Fördela såsen över fisken.
 
5. Halvera körsbärstomaterna och sprid i formen.
 
6. Strö över osten och garnera med några kvistar gräslök.
 
7. Grädda i mitten av ugnen i 225˚C, ca 20 minuter.

Servera tillsammans med kokt ris.








1 kommentar:

  1. Hej Jag heter John från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som. Look Amazing!

    Hälsningar

    http://www.Fooduel.com

    SvarSlet